Az éves tevékenység értékelése

OSU.HU, Dec 16, 2013.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    A mai edzésen vezetőedzőnk, Shihan és szakosztályvezetőnk, Laci sensei értékelte a csapat éves tevékenységét.

    Szép versenyeredmények születtek (7 aranyérem, 9 ezüstérem és 6 bronzérem és több jegyzett helyezés). A csapat egy része nagyon szorgalmasan látogatja az edzéseket, másoknak még van lehetőségük ezen a téren erősíteni. Hátra van még a téli edzőtábor, ahol - reményeink szerint - a kemény edzések és a komoly hozzáállás, az akaraterő és a maximális teljesítmény még sikeres vizsgákat hozhat az arra érdemeseknek.

    A mai edzésen - hosszas mérlegelést követően - kisebb elismerések is átadásra kerültek:

    Kiemelkedő aktivitása (magas edzéslátogatás, egyéb plusz teljesítmények) alapján a szakosztály vezetése emléklap és tárgyjutalom elismerésben részesítette Marton Orsolya 6. kyu és Sándor Bence 10. kyu karatékákat.

    Kiemelkedő versenyteljesítménye (versenyeredmények és versenyeken való részvétel) alapján a szakosztály vezetése emléklap és tárgyjutalom elismerésben részesítette Bakk Orsolya 7. kyu és Blazsán Gergely 8. kyu karatékákat.

    Szívből gratulálunk a kimagasló teljesítményekhez.
    Remélhetőleg a jövőben minél többen elismerésben részesülhetnek teljesítményük és eredményeik alapján!
     
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg