A szentesi tábor

OSU.HU, Jul 7, 2013.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Hazaértünk a szentesi táborból. A tábor július 3-7. között került megrendezésre, több mint 60 fő részvételével. Reggel futó és erőnléti edzések voltak, délelőtt és délután technikai és kata, illetve küzdő-zsákoló edzések voltak, több csoportban. A Genshitsu Shibu (Zrínyi-Veres) csapatát többször is megdícsérték kiemelkedő edzésmunkájukért.

  Végül 6-án, szombaton elérkezett a tábor csúcspontja, az övvizsga, melyen (csak a vizsgára érkezőkkel együtt) összesen 70 fő állt fel 10. kyu-tól 3. dan-ig a megmérettetésre. A technikai-erőnléti vizsga reggel 9 órától 12.30-ig tartott, majd nagyon rövid szünet után máris a küzdővizsgával folytatódott, mely végül délután 16 óra után ért véget. A vizsgán 3 fő állt fel shodan-ra, egy fő nidan-ra és egy fő sandan-ra. Csapatunk is képviselve volt a vizsgán.

  A Genshitsu Shibu csapatából eredményes vizsgát tett:
  Hetyey Botond (Veres) 8. kyu-ra;
  Kuchár Zsolt (Veres) 4. kyu-ra;
  Ócsai Márton (Zrínyi) 1. kyu-ra;
  Takács Bence (Zrínyi) 1. kyu-ra;
  sempai Hutter Tamás (Zrínyi) 1. dan-ra;
  sempai Hinsenkamp Hedvig (Zrínyi) 1. dan-ra.

  Gratulálunk az emberpróbáló tábort és vizsgát sikeresen teljesítőknek, melynek eredményeképpen a Zrínyi két új dánvadásszal és két új sempai-jal gazdagodott!

  Sajnos üröm az örömben, hogy kisebb-nagyobb sérülések is történtek. Mielőbbi jobbulást kívánunk Ócsai Marcinak, aki sajnos nagyon csúnya térdsérülést szenvedett, Takács Bencének, akinek szintén a térde sérült meg.
   

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg