Defendo Önvédelem oktatás - Budapest:

Defendo edzés, reális önvédelem. Gyakorlatias oktatás, ösztönös mozdulatokra épülő technikák. Stresszhelyzetek kezelésének tanítása. A gyakorlás gerincét az alap Thai/Kick Box és birkózó elemek alkotják. Jelentkezés az edzésvezetőnél:

 

 

Cím:
1132 Budapest Victor Hugo utca 6.
SA Gym

Edzések:

Kedd 08:00-09:00, csütörtök 08:00-09:00

Korosztály:
Felnőtt

Edzéseket vezeti:
Horváth János (S.T.A.R. ; BLUE; RED Instruktor)

Jelentkezés:
Horváth János
+36 30 944 5475
horvath.janos@defendo.hu
Egyéni Oktatás, privát edzés - Kyokushin Karate, Kick-box oktatás, Defendo önvédelem.jpg

Kyokushin Karate? Defendo önvédelem? Kick-box? Bármelyiket elsajátíthatod izgalmas egyéni óráinkon, ahol csak rád figyel az edző.

Lehetőség van személyi edzésekre mindenkinek, akinek elfoglaltsága miatt a klub edzésidők nem (mindig) megfelelőek, és más időpontban (is) edzene, egyéni igények szerint készülne, speciális edzést, felkészülést szeretne, alkalmanként vagy akár hosszabb távon, rendszeresen is.

Minderre lehetőség van személyi edzések keretében hétköznapokon reggel, délelőtt, délután, a klub edzésidőkön kívül.

A személyi edzéseket shihan Horváth János tartja, időpont és díjazás megbeszélés szerint.

További információkért hívd a +36 30 944 5475 telefonszámot, vagy írj a honkyokushin@yahoo.com e-mail címre.

 

 

A Defendo

Defendo név nem egyetlen emberhez, vagy szervezethez köthető, éppen ugyanúgy nem, mint pl. a Karate szó. Az évek folyamán többen, több féle képpen is használták a Defendo nevet, elsőként William Farbain, aki az 1900-as évek elején a rendszerét Defend-U-nak nevezte el, ami angolról lefordítva annyit tesz: védd magad. Bill Underwood használta a latin eredetű defendo (védeni) szót a rendszere megnevezéseként 1950-ben, mikor kiadta a „Defendo – Önvédelemi rendszer rendőröknek” című könyvét. Jyrki Saario a kezdetekben a V.I.P. nevet használta, mikor megalkotta a saját önvédelmi iskoláját, majd később Skandináv Defendo-ra keresztelte át, mivel nagyon komoly hasonlóságot mutatott a többi Defendo rendszer technikáival.

 

 

 

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg